Geluidsverzorging tijdens uitvaart
uitvaartverzorging geluid/licht/video

Beeld en geluid tijdens de uitvaart

Kraakhelder en haarscherp zonder consessies.

Perfecte geluidsverzorging bij een uitvaart

Geluid- en beeldverzorging bij een uitvaart is uitermate belangrijk en dient vlekkeloos te verlopen. Je hebt het vast all eens meegemaakt, op het belangrijkste moment wordt muziek niet op tijd ingestart, staat de juiste microfoon niet aan of staat er een verkeerde foto op het beeldscherm....

En dat wil je niet. Zeker niet op zo’n belangrijk moment.

Audiovisuele uitvaartverzoring is specialist in live beeld en geluid, ook op de meest 'lastige' plaatsen. Zowel binnen als buiten, zoals bijvoorbeeld tijdens een toespraak bij de begrafenis. Of bij een complete uitvaartdienst op het kerkhof of op een andere locatie (zoals in de tuin of in een tent of bedrijfshal, zie onze pagina 'uitvaart thuis')

Spraak en muziek tijdens de uitvaart

De sprekers zijn voor alle aanwezigen perfect te horen door onze gevoelige microfoons en professionele maar bescheiden speakersystemen. Er staan niet alleen microfoons bij de spreker, ook bij de kist plaatsen we gevoelige microfoons zodat ook daar alles goed verstaanbaar is.

En natuurlijk is ook de muziek altijd perfect. Op tijd, en niet te hard, niet te zacht. Gewoon precies goed.
Onze luidsprekers zijn overigens speciaal gemaakt om niet op te vallen, maar geven wel een kraakhelder geluid weer.

Beelden spreken. Foto of videobeelden van de overledene worden vaak tijdens de uitvaartceremonie getoond, vaak icm muziek. Ook hier is het van essentieel belang dat alles klopt, op tijd word ingestart en natuurlijk voor alle aanwezigen te zien is. 
Meestal plaatsen we hiervoor onze beeldschermen (50 of 60 inch) op een fraaie voet, maar uiteraard is een groot scherm icm een professionele beamer ook mogelijk. 

streaming video uitvaart