begrafenis filmen
uitvaartverzorging geluid/licht/video

Uitvaart videoregistratie

Perfect geluid en beeld zonder hinder

Een sfeervolle videoregistratie van de uitvaartceremonie en/of begrafenis

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een mooie uitvaartvideo als herinnering aan uw geliefde of om te helpen het verdriet te verwerken. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van uitvaarten weten we precies hoe we prachtige beelden kunnen maken zonder dat de cameraman opvalt of in de weg loopt. De meeste uitvaarten filmen we op afstand, en we zorgen er voor dat aanwezigen meestal op de rug of niet in close up gefilmd worden. (Tenzij dit uw wens is natuurlijk)

Na het filmen maken we een mooie montage van de beelden, gecombineerd met de muziek die tijdens de uitvaart gespeeld is. De levertijd van de uitvaartfilm kan indien gewenst zeer kort zijn.

Steun tijdens het rouwproces

Een uitvaartvideo biedt een grote steun tijdens het rouwproces. En nee, de video van de begrafenis of uitvaart zult u echt niet wekelijks bekijken. Maar het staat wel vast dat het goed is voor de verwerking van een emotionele gebeurtenis om de dag nog een keer te beleven. Er zal tenslotte ook veel aan u en uw naasten voorbij gaan op zo'n treurige dag.

Onze uitvaart video's worden altijd rustig gefilmd door een verzorgde ervaren cameraman en wordt sfeervol gemonteerd. We kunnen de video afleveren op dvd, usb stick of via een beveiligd internetkanaal met download mogelijkheid. 

streaming video uitvaart

Een mooie herinnering voor een eerlijke prijs

Wat kost een uitvaart video? Dat is sterk afhankelijk van de wensen. Wij maken sowieso geen 'showvideo' van de uitvaart. We vinden dat hartstikke mooi hoor, en we hebben alles in huis om dit ook te maken. Maar wij vinden dat zo'n soort video beter bij een vrolijke gebeurtenis zoals een huwelijk of een feest past. 
Wij filmen zoals de dag loopt, dat wil zeggen een mooie registratie voor een goede herinnering. Bent u op zoek naar de goedkoopste uitvaartvideo? Dan is het beter om verder te zoeken. Voor de beeldvorming, het is onmogelijk om een goede uitvaartvideo te maken voor bijvoorbeeld 500 euro. (tenzij het alleen om de ceremonie of begrafenis gaat) Niet alleen is een videograaf bij een gemiddelde uitvaart minimaal 6 uur aanwezig/onderweg met dure apparatuur, ook de montage kost al snel zo'n 10 uur.