uitvaartverzorging geluid/licht/video

Live streaming van de kerkdienst

Perfect geluid en beeld zonder hinder

Livestream vanuit de kerk. Net even anders!

In deze moeilijke tijd is het extra treurig wanneer nabestaanden de kerkdienst van hun dierbare niet mee kunnen maken. Ook de komende tijd zal de 1,5 meter afstand tot elkaar gelden waardoor het niet altijd mogelijk is om alle belangstellenden toe te laten in de kerk. Hoe mooi zou het zijn als uw kerk de niet-aanwezigen toch een mooie mogelijkheid kan bieden om de dienst live mee te beleven? 

In veel uitvaartcentra zijn camerasystemen aanwezig die vaak ook voor streaming video kunnen zorgen zodat men ook op een andere locatie de uitvaart kan volgen (meestal met twijfelachtige kwaliteit overigens) In de meeste kerken is er echter geen video systeem aanwezig, laat staan een streaming mogelijkheid met meerdere professionele camera’s.

Audiovisuele uitvaartverzorging biedt een mobiele streaming audio/video oplossing die uitermate geschikt is voor gebruik in kerken. Zelfs de internetverbinding verzorgen we zelf met onze mobiele zender. En dat alles voor een eerlijke prijs.

streaming video in de kerk

Rustig, professioneel en kwalitatief hoogwaardig

Wij realiseren ons dat we niet de enige zijn die dit soort oplossingen aanbieden. Maar de ervaring leert wel dat onze diensten in de basis al veel uitgebreider zijn dan vrijwel alle andere aanbieders.
En nog veel belangrijker; wij staan garant voor topkwaliteit in beeld, maar zeker ook in geluid. In onze registraties kunnen we ervoor zorgen dat de sprekers, het koor en de muziek altijd perfect verstaanbaar en in hoge kwaliteit worden weergegeven. Iets dat (zeker in een kerk) absoluut niet lukt met alleen een cameramicrofoon zoals de meeste goedkope streaming aanbieders gebruiken.

Daarnaast verzorgen we al jaren uitvaarten en hebben hierdoor zeer veel ervaring met beeld- en geluidsopnames in een kerk, in tegenstelling tot het grootste deel van onze collega’s die nu pas in deze markt komen kijken.

streaming video kerkdienst

Geen hinder!

Het verzorgen van beeld en geluid in een kerk vereist zonder twijfel een andere aanpak en persoonlijke instelling dan een ‘normale streamingklus’. Het belangrijkste (naast perfect beeld en geluid) vinden wij dat niemand in de kerk last van ons mag hebben. Onze camera’s en microfoons staan daarom op een vaste positie, dus geen hinderlijke cameramensen die heen en weer lopen.
Wij plaatsen onze apparatuur in overleg met u op een onopvallende plaats in de kerk, werken alle kabels netjes weg en na afloop nemen we alles weer mee.

Wij verzorgen graag de streaming audio en video diensten bij de uitvaart in uw kerk. Contact ons vrijblijvend voor de mogelijkheden, de nabestaanden zullen u zeer dankbaar zijn!