uitvaartverzorging geluid/licht/video

Live video van uitvaart

Nabestaanden die niet aanwezig zijn kunnen de uitvaart overal bekijken in perfect beeld en geluid

Streaming uitvaart video

Kan niet iedereen aanwezig zijn bij de uitvaart? Bijvoorbeeld omdat familie zich in het buitenland bevindt, ziek is of zoals nu het Coronavirus? Dat is natuurlijk heel droevig.
Live de uitvaart online kijken (streaming video)  is een ontzettend mooie manier om familie en vrienden toch de uitvaartceremonie te laten meebeleven als men niet aanwezig kan zijn. Zeker in deze 1,5 meter tijd is het niet altijd mogelijk om alle belangstellenden toe te laten en is het live volgen van de uitvaartvideo de ideale oplossing.

Belangrijk: Een webcam beeld van een uitvaartcentrum is in 'normale' gevallen misschien voldoende, maar in deze tijd wil de familie gewoon 'het er bij zijn gevoel' hebben. En daar zijn wij voor. Dit bereik je nl NIET met een sfeerloze webcam met geen of matige montage, (Ja, hier bedoelen we de meeste crematoria mee) maar wel met onze hoogwaardige camera's en audio opname apparatuur. 
De streaming video of video opnames van een uitvaartcentrum worden tenslotte niet voor niets vrijwel altijd gratis aangeboden. Daar mag je dan ook niet veel van verwachten....

Nog één tip:  Maak nooit, echt nooit gebruik van een familielid of vriend die wel 'even een stream opzet' vanaf zijn telefoon. Niet alleen is de kwaliteit verschrikkelijk en de internet verbinding vaak instabiel, je kunt met een telefoon ook niet inzoomen op bijvoorbeeld de spreker waardoor de 'filmer' dichterbij moet komen. Dit heeft gewandel door kerk of uitvaartcentrum tot gevolg wat zeer hinderlijk is voor de nabestaanden en overige aanwezigen. 
Onze camera's kunnen enorm ver inzoomen waardoor we op ruime afstand van de sprekers staan. (Meestal staan we helemaal achterin de ruimte)

Enorme troost in een moeilijke tijd

Nabestaanden ervaren een live video van een emotionele gebeurtenis als een uitvaart altijd als een enorme troost.  Door de mooie, scherpe en heldere beelden samen met het perfecte geluid voelt het bijna alsof men er gewoon bij is.
De live camera beelden worden afgewisseld door eventuele foto's die tijdens de ceremonie getoond worden zodat men exact hetzelfde ziet als in de zaal.
Men kan de uitvaartvideo vrijwel overal ter wereld live volgen via een verborgen en beveiligd internetkanaal op Ipad, tablet, computer of zelfs smart tv.  

Daarnaast kunnen de kijkers ook een boodschap achterlaten of de video later terugkijken. Een boodschap kan ook veel steun bieden aan de familie.

streaming video uitvaart

Rustige, kwalitatief perfecte beelden en hifi geluid

Niet alleen de beelden moeten goed zijn, ook het geluid. De meeste streaming bedrijven maken gebruik van camera of richtmicrofoons waarmee zowel spreker als muziek worden opgenomen. Dit geeft altijd een matige kwaliteit. Wij doen dit anders en kunnen zowel de originele muziek als een kwaliteitsmicrofoon die bij de spreker staat samenvoegen met de videostream. Dit geeft duidelijk verstaanbare audio.

Veel bedrijven (en veel uitvaartcentra) werken met webcam achtige camera’s. Soms levert dat redelijk beeld op, maar eerlijk is eerlijk, het is niet de ‘core business’ van een crematorium om mooie beelden te maken. Dit horen wij ook terug van diverse uitvaartondernemers en vooral van nabestaanden. Kies daarom voor kwaliteit. Wij maken wèl gebruik van professionele apparatuur en verzekeren dat dit altijd mooiere beelden op zal leveren dan webcam camera’s.
Er is tenslotte maar één kans om eea te streamen en/of vast te leggen.