uitvaartverzorging geluid/licht/video

Uitvaart thuis

Wie leefde in stijl, neemt ook afscheid in stijl...

Een uitvaart thuis kunnen we kort over zijn; Dat is de meest intieme, persoonlijke en mooie manier van afscheid nemen. Wij hebben er al heel wat meegemaakt, telkens is het weer bijzonder en een eer om aan mee te mogen werken.

Maar er komt wel van alles bij kijken waar u als nabestaande eigenlijk helemaal geen tijd en zin in hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een goede maar onopvallende geluidsinstallatie voor muziek en sprekers.
  • Sfeervolle verlichting en aankleding
  • Mooie, goed zichtbare beeldschermen voor foto presentaties
  • Wie gaat de muziek starten en de apparatuur bedienen?
  • Goede catering vooraf en na afloop van de ceremonie
  • Videoregistratie, zowel streaming (live) als fraaie montage achteraf
  • Tent met houten vloer en verwarming in de tuin? Stoelen? Etc etc.

Wanneer u op zoek gaat moet u alle bedrijven gaan benaderen die bovenstaande diensten aanbieden. Dat is niet alleen veel werk, maar ook erg lastig omdat veel bedrijven geen ervaring hebben in de uitvaart branche en u dus niet kunnen ondersteunen met een enorme ervaring op dit gebied.
En daar zijn wij voor! Niet alleen kunnen we alle audiovisuele zaken voor onze rekening nemen, ook catering, bediening tenten en aankleding hebben we 100% in eigen beheer. Dat is pas gemakkelijk!
Geen amateuristisch gedoe, maar topkwaliteit betrouwbare apparatuur en ervaren specialistische technische bediening voor een eerlijke prijs. 

Uitvaart in een bedrijfsruimte

Ook zien we vaak dat een uitvaart plaatsvind in het eigen bedrijf waar zoveel uren bloed, zweet en tranen in zijn gaan zitten. Van vrijwel iedere ruimte, of dat nu een magazijn is of een werkplaats, kunnen wij een enorm sfeervolle ruimte maken met prachtige verlichting en aankleding.

Vaak vinden uitvaartondernemers een uitvaart thuis maar een heel gedoe, juist omdat er zoveel bij komt kijken. Daarnaast vallen de verdiensten vaak lager uit omdat er geen gebruik word gemaakt van de diensten van het uitvaartcentrum bij begraafplaats of crematorium. Vraag hier dus naar en breng de uitvaart ondernemer met ons in contact. Wij kunnen het ook voor de uitvaartondernemer zeer interessant maken!
Overigens hebben wij contacten in de uitvaartbranche die dit graag met ons verzorgen.

Persoonlijk levensverhaal met zang

Wilt u iets echt bijzonders? Wij maken graag gebruik van de diensten van Luizter. Zij dragen een prachtig levensverhaal voor gecombineerd met mooie zang en piano. Kippevel.

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Bekijk de video van Luizter hieronder, ook ter inspiratie:

Catering voor en na de ceremonie

Ondanks dat koffie en cake vrijwel onlosmakelijk verbonden zijn met een uitvaart, zien we steeds meer dat men kiest voor een minder traditionele aanpak. Wij raden dat ook van harte aan.
Hoe mooi is het om na afloop van de ceremonie een goed glas wijn te nuttigen en een proost uit te brengen op het leven.  Of bier met een bitterbal? Het kan allemaal!